Makeup kursus på 10 uger

Har du en makeup artist gemt i maven, eller ønsker du blot at opfriske din viden, så er vores spændende 10-ugers makeup kursus lige noget for dig. Beliggende på Kgs. Nytorv, i hjertet af København, underviser vi i kunsten at lægge en flot og professionel makeup. Vi gør en dyd ud af at holde os opdaterede på tidens tendenser og det er nogle af fagets absolut dygtigste fagfolk du får som undervisere.

Undervisningen inkluderer blandt andet læren om morfologi, eller formlære – hvor du lærer om ansigtsformer og knoglestruktur og hvordan du som makeup artist kan drage fordel af denne viden.

Kurset indeholder naturligvis også et element om farvelære, hvor du bliver undervist i sammensætningen af farver, betydningen af kontrastfarver og ikke mindst, lærer du også at beherske brugen af kolde og varme farver.

Vores makeup kursus klæder dig godt på til mange forskellige situationer, hvor makeup’en skal tilpasses omstændighederne. Du vil i løbet af de ti uger blandt andet lære hvordan du tilpasser en makeup til dagslyset og selvfølgelig også til aftenbrug, hvor de kraftige farver og udtoninger gør sig mere gældende. Derudover er der mange andre spændende temaer som brude makeup, galla makeup og trend makeup samt meget mere.

Få en super ballast og en bred opdateret viden om de mange tekniske detaljer, samt overvejelser, man skal kunne udføre som professionel makeup artist og kom til at arbejde med den professionelle makeup fra Makeup Studio og MAC Cosmetics på vores makeup kursus.

MORFOLOGI

Læren om ansigts former og knoglestruktur. Ansigtest, øjne, næsen, læberne og bryn korregeres.

FARVELÆRE

Hvordan sammensættes farver og hvordan bruges de. Arbejde med kontrastfarver og lære at beherske kolde og varme farver.

DAG MAKE-UP

Læren om farvelægning til dagslys. Naturlige og fint tonede nuancer med en flot og strålende teint.

BRUDE MAKE-UP

Romantiske blide farver og holdbarhed. Make-up som bl.a. skal tilpasses brudens kjole og hår.

AFTEN MAKE-UP

Kraftige farver og flotte udtoninger til aftenbelysning. Lære at få de kraftige nuancer til at ligge perfekt og lave en god korrigering.

GALLA MAKE-UP

Elegance, præcision og glitter. En galla make-up skal tilpasses kjolens glamourøse og festlige stemning.

SHOW MAKE-UP

Kraftig og meget farverig make-up. Skal ofte ses på lang afstand så nuancerne skal være tydelige og inspirerende.

ÆLDRE MAKE-UP

Make-up på en moden/ rynket hud. Brug af morfologi og farver som får den ældre hud til at se frisk og fin ud.

BRILLE MAKE-UP

Grundregler til kort- og langsynet brille. Glasset kan få øjet til at se større eller mindre ud. Stellet på brillen gør en stor forskel på ansigtsformen.

TREND MAKE-UP

Moden skifter hurtigt, hvad er in nu? Her lægges make-up med stor inspiration fra nutidens modemagasiner.

Sidste dag afsluttes med en prøve i en af ovenstående make-upper. Herefter vil du modtage et kursus bevis.